Nico Westerhof is amateurfotograaf. Hij woont in Erica, een klein dorp ten zuiden van Emmen. In het dagelijkse leven is hij huisarts maar in de vrije tijd is hij vaak in de natuur te vinden met zijn Nikon D200 en een 105 mm macro-objektief met ringflitser. Ook gebruikt hij het AF-S Nikkor 17-55 mm objektief, het AF VR-Nikkor 80-400 mm objektief en een AF Nikkor DX 10,5 mm fisheye.
 
Het belangrijkste doel van deze fotogalerij is het laten zien van de foto's die hij gemaakt heeft. Ze zijn niet te koop en mogen op geen enkele manier zonder schriftelijke toestemming door anderen gebruikt worden.
 
Bekijk de foto's en geniet er van!
 
Nico Westerhof is an amateur photographer. He resides in Erica, a small village in the Netherlands. In normal life he is a general practitioner (house doctor) and spends the remaining spare time in making photographs. Mostly in free nature using a Nikon D200 with a 105 mm macro lens and macroflash. But also using the AF-S Nikkor 17-55 mm lens, the AF VR-Nikkor 80-400 mm lens and the AF Nikkor DX 10.5 mm fisheye.
 
The main goal of this gallery is just to show you the pictures he made. They are not for sale and may not used in any commercial way without written permission.